Îți poate fi de folos această secțiune

ÎNTREBĂRI ADRESATE DES / FAQs

Cum să îți speli corect mănușile? (pentru produsele Glove Glu)

Pulverizează soluția de curățare și pregătire gloveglu pe palma fiecărei mănuși. Recomandăm să faci asta de 4 până la 6 ori pentru ca toate părțile mănușii să fie expuse soluției.

În timp ce le porți, freacă soluția în mănuși. Asigură-te că ajungi în toate zonele pe care vrei să le cureți! Nu este nevoie să folosești un instrument de frecat… mâinile tale vor face treaba și vor proteja mănușile!

Spală mănușile sub apă caldă curgătoare, continuând să le frece ușor una de alta. Repetă acești pași până când obții rezultatele dorite!

După ce ai îndepărtat toată murdăria, înmoaie și clătește mănușile în apă caldă. Stoarce ușor excesul de apă.

Ultimul pas… timpul de uscare! Este întotdeauna bine să te asiguri că mănușile sunt complet uscate înainte de a le folosi din nou! Lasă-le să se usuce natural, departe de lumina directă a soarelui. Acest lucru va reduce șansa ca mănușile să-și piardă umiditatea naturală (practic, crescând longevitatea mănușilor). BUM! Mănuși curate tot anul.

Cum să prelungești aderența mănușilor tale de portar?

Ca portar, mănușile tale sunt unul dintre cele mai importante unelte ale tale. Fără o pereche durabilă de mănuși de portar, s-ar putea să faci greșeli odată ce aderența începe să se uzeze și nu mai ai o prindere la fel de bună a mingii. Pentru a prelungi durata de viață a mănușilor tale de portar, este important să le îngrijești corespunzător. Acest lucru va asigura nu doar că nu scade probabilitatea de a face parade, dar te va ajuta și să economisești bani pe termen lung, deoarece mănușile tale vor dura mult timp când sunt bine îngrijite. Acest articol examinează modurile în care poți proteja și prelungi aderența mănușilor tale de portar, oferindu-ți sfaturi și recomandări practice.

Cum diferențiez croiala mânușilor de portar?

Taietura mănușilor reprezintă modul în care este croită palma în zona degetelor și poate fi de patru tipuri distincte:

  •  Flat cut, este croiala clasică, unde palma este croită dintr-o singură bucată de material, oferind un spațiu mai larg pentru degete
  • Roll Finger cut, mănușile de portar Roll Finger se caracterizează prin construcția latexului care înconjoară degetele. Acest tip este foarte popular printre portarii profesioniști datorită suprafeței mari de contact a latexului cu mingea și a senzației de mănușă mai „fit” pe mână.
  • Negative cut, la acest tip de croială cusăturile sunt pe partea interioară a mănușilor, palma fiind dintr-o singură bucată de latex prinsă de dosul mâinii cu cusături interioare. Croiala negativă oferă cea mai „tight” senzație la purtare.
  • Hybrid cut, Hybridul reprezintă o combinație de croieli în aceeași mănușă, de exemplu, două degete cu croiala negativă și restul cu croiala roll finger, sau alte combinații.
Câte mănuși ar trebui să aibă un portar?

Se recomandă ca portarii să aibă cel puțin trei perechi de mănuși, o pereche pentru antrenament, o pereche pentru meciuri și o pereche de rezervă pentru meciuri. Folosirea unei singure perechi pentru antrenamente menține perechea pentru meciuri proaspătă și le face să dureze mai mult. Toate mănușile destinate meciurilor trebuie să fie bine pregătite înainte de utilizare.

Pentru orice detalii ai nevoie

Contactează-ne acum